Gebruiksvriendelijke domotica

Wilt u graag dat alle systemen in uw woning op elkaar afgestemd zijn en vanop afstand bediend kunnen worden? Dat is geen enkel probleem dankzij onze innovatieve domotica.

Maak een afspraak
image

In Antwerpen en omgeving kan VR Elektro dergelijke systemen in een wip en een gauw bij u komen plaatsen. Uiteraard is enkel het beste goed genoeg voor onze klanten, en dus kiezen we ervoor om te werken met kwaliteitsmerken zoals Loxone en Niko

Wist u trouwens dat we ook officiƫle verdeler zijn van de producten van Loxone

Makkelijk te bedienen via een app

Deze vakman zal met veel plezier bij u langskomen om de situatie te bekijken, te luisteren naar uw wensen en noden en u dan het nodige advies te geven. Er zijn immers heel wat verschillende mogelijkheden met elk hun voor- en nadelen. Sowieso plaatsen we enkel de allerbeste systemen die jarenlang meegaan.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw lichten of verwarming automatisch bedienen, maar ook uw rolluiken of zelfs de toegang tot uw woning bedient u moeiteloos via een app. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om dit alles vanop afstand te doen. Zelfs wanneer u op vakantie bent, kunt u op die manier alles in de gaten houden. 

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u graag extra informatie ontvangen over de domotica van VR Elektro in Antwerpen en omgeving? Of hebt u een vraag over algemene elektriciteitswerken, laadpalen of zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met deze ervaren elektricien. U krijgt zo snel mogelijk een duidelijk antwoord. Vraag naar een gratis en vrijblijvende offerte zodat u alvast een idee heeft van de geschatte kosten.