Algemene elektriciteitswerken

Uw absolute tevredenheid is ons uiteindelijke doel, en dus laten wij uw elektriciteitswerken niet gaan alvorens we voor elk probleem een geschikte oplossing hebben gevonden.

Maak een afspraak
image

Een goed werkende elektriciteitsinstallatie is belangrijk voor uw comfort én voor uw veiligheid. U heeft er met andere woorden alle baat bij een professional aan te spreken die uitsluitend kwalitatief en duurzaam materiaal plaatst. 

Elektriciteit bij nieuwbouwprojecten in Antwerpen en omgeving voorzien is geen probleem voor VR Elektro. Alle elektriciteitswerken worden van A tot Z uit handen genomen zodat u zich in geen geval moet bezighouden met deze klus. VR Elektro kan zowel elektriciteit voor woonhuizen als voor appartementsblokken voorzien.

Bent u aan het renoveren? Dan komt vroeg of laat het vernieuwen van de elektriciteitsinstallatie aan de beurt. Het aanpakken van verouderde elektriciteit is eveneens een job die u moeiteloos kunt overlaten aan de professionals van VR Elektro. Zij staan u gedurende de volledige verbouwingen bij om uw elektriciteit up-to-date te brengen. 

Uw absolute tevredenheid is ons uiteindelijke doel, en dus laten wij uw elektriciteitswerken niet gaan alvorens we voor elk probleem een geschikte oplossing hebben gevonden. 

Volledige of gedeeltelijke renovatie van elektriciteit

Als klant geniet u van het voordeel dat tal van algemene elektriciteitswerken in Antwerpen en omgeving apart kunnen worden voorzien door VR Elektro zonder dat het daarom een totaalproject dient te zijn. Met andere woorden: zowel kleine klusjes als grotere werken nemen wij met plezier voor onze rekening. 

Bij renovatiewerken kan zowel de volledige elektriciteitsinstallatie als een deel ervan vernieuwd worden. Wilt u uw badkamer onder handen nemen en de lichtpunten vervangen? Of mogen er op zolder extra stopcontacten voorzien worden? Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met kwalitatief materiaal en zorgen voor een perfect afgewerkt project. Uw elektriciteit wordt steeds op maat van uw wensen en noden voorzien. 

Elektriciteitskasten vernieuwen en keuren, lichtpunten vervangen, parlofonie voorzien, stopcontacten voorzien en nieuwe kabels trekken of oude vervangen, … Geen klus is te complex voor VR Elektro. Wij garanderen bovendien een grondige controle achteraf zodat we 100% zeker zijn dat uw installatie perfect werkt alvorens we uw project afronden. 

Correcte brandvoorzieningen

Daarnaast kan VR Elektro (in appartementsblokken) ook zorgen voor de correcte brandvoorzieningen. Alle elektriciteitswerken worden tot in de puntjes afgewerkt en zullen uitvoerig getest worden. Ook na de werken kunt u bij ons komen aankloppen als er toch iets over het hoofd gezien zou zijn bij de elektriciteitswerken. 

Van stopcontacten tot tuinverlichting

Deze werken omvatten voornamelijk zaken als het voorzien van extra stopcontacten en schakelaars, het zoeken en oplossen van elektroproblemen, het zetten van lichtpunten, het trekken van kabels, het installeren van tuinverlichting en tuinelektro en het plaatsen van parlofonie. 

VR Elektro staat paraat voor zowel particulieren als bedrijven. Alle elektriciteitswerken worden kwalitatief en professioneel uitgevoerd met oog voor detail. Bovendien worden de uitgevoerde werken uitvoerig getest. Indien er zich problemen voordoen, kunt u VR Elektro 24/7 bereiken voor noodgevallen. 

Contact

Mocht u nog vragen hebben over het plaatsen van elektriciteit bij nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten, aarzel dan vooral niet om vandaag nog contact op te nemen met VR Elektro in Antwerpen. U zult in een mum van tijd uit de nood worden geholpen door deze bekwame elektricien. Vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan indien u zich een beeld wilt kunnen vormen van de kosten die voorzien worden voor uw project.